Hlavní obsah
Článek

Jiný kraj, jiný mrav. Zatímco americký Playboy se s Pamelou Anderson (56) na titulní straně rozloučil s érou nahotinek, francouzské vydání magazínu Lui připomíná spíše erotický časopis. Rita Ora (33) a její vnady se v trafikách nejspíš dlouho neohřejí.

Pánský magazín nejspíš reaguje na cenzuru svého konkurenta a čtenářům chce nabídnout co nejvíce ženské kůže. V minulosti už lákal na nahou Gisele Bündchen (43), Alessandru Ambrosio (43) či Rihannu (36), ale Rita Ora se předvedla na té jednoznačně nejodvážnější obálce.

Při focení s kontroverzním umělcem Terrym Richardsonem, který má na svědomí například lascivní snímky Miley Cyrus, si britská zpěvačka vystačila jen s koženou minisukní a džínovou košilí, již rozepnula a ukázala ňadra v celé jejich kráse.

Když se Rita chtěla svým hanbatým počinem pochlubit fanouškům na sociální síti, titulní stranu musela cenzurovat, a na své bradavky umístila hvězdičky. Pokud by totiž zveřejnila původní fotku, její profil by byl kvůli šíření erotického obsahu záhy zrušen.

Reklama

Další články

Načítám