Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Jako by se domluvily, nebo jako by nejlépe placená modelka světa Gisele Bündchen (43) kopírovala Dominiku Mesarošovou (38)! Obě ženy nafotily snímky jak přes kopírák, česká modelka ale o pár měsíců dřív, takže ji nemůže nikdo obviňovat z toho, že by se slepě slavnější kolegyní inspirovala. Která vám osobně připadá víc sexy?

„Viděla jsem článek u vás na Super.cz a zírala jsem na to jako blázen. Je to vtipné, jak naše fotky vypadají úplně stejně. Gisele je jednou z modelek, které skutečně uznávám. Je opravdu velká náhoda, že se nám podařilo nafotit se prakticky totožně. Jsme od sebe pět let, myslím, že je vidět, že na sobě obě opravdu makáme,“ řekla redakci Dominika.

Ta v úterý na velké a přísně hlídané párty oslaví třicátiny. „Mám tam bohatý program, zpěváky nebo módní přehlídku všech finalistek projektu Poleť s Dominikou Mesarošovou k moři, které budou předvádět společenské šaty s kamínky. A v neděli odlétám na další ročník. Kalendář i diář mám nabitý, nevím, kam dřív skočit, ale každopádně stíhám všechno. Moje práce a můj život celkově mě naplňují, miluju adrenalin, nerada sedím doma, nicnedělání nesnáším,“ dodala česká Dominika.

Reklama

Další články

Načítám