Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Partnerská krize údajně letos dolehla už i na jeden z nejkrásnějších a zároveň i nejbohatších slavných párů. Manželství vždy dokonalé Gisele Bündchen (43) a Toma Bradyho (38), v němž bohužel figurují i dvě malé děti, se prý otřásá v základech.

Podle magazínu US Weekly měla modelka už dokonce kontaktovat rozvodového právníka, ale Brady prý její počínání zatím nebere příliš vážně. „Tom si myslí, že mu tím jen hrozí, ale je to asi vážnější. Všechno je teď dost napjaté. Může to znamenat i konec,“ prozradil zdroj. Dvojice se zatím ani prostřednictvím svých mluvčích k domněnkám nevyjádřila.

Krizi ovšem nasvědčuje i to, že se pár poslední dobou objevuje jen zřídka kdy společně, a dokonce i nedávné narozeniny obou jejich dětí slavili odděleně. Na současném stavu se prý neblaze podepsala i aféra, během níž se měl hráč amerického fotbalu domlouvat se dvěma spoluhráči z Patriots a ovlivnit průběh zápasu s týmem Colts, kvůli čemuž dostal stopku na čtyři zápasy a musí se navíc zodpovídat u soudu.

Podle mnohých se tak nad Tomovou kariérou i jeho manželstvím s nejlépe placenou modelkou posledních let skutečně stahují mračna... A to ještě letos vyhrál se svým týmem proslulý Super Bowl.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám