Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dlouhodobě nejlépe placená modelka světa Gisele Bündchen (43) loni nahradila Kate Moss v kampaních slavného obuvníka Stuarta Weitzmana a jeho stejnojmenné značky. A sázka na nohy nestárnoucí Brazilky byla trefou do černého. Gisele se objevuje i v nové podzimní kolekci pro letošní rok.

Americkému návrháři obuvi se osvědčila nejen Gisele, ale i černobílé fotografie, a tak i letos se modelka objevuje na jednoduchých ateliérových snímcích bez rušivých elementů v pozadí a dokonale tak dává vyniknout nejen luxusní obuvi, ale i svým nekonečně dlouhým nohám a tentokrát také pevnému pozadí, které jakoby omylem vykukuje zpod šatů. A spolupráce se Weitzmanovi zatím rozhodně nepřejedla.

„Nemohl jsem k předvedení tak sexy bot vybrat lepší pár nohou, než jsou ty Giseliny,“ nechal se slyšet návrhář, jenž i nadále ve své tvorbě prosazuje vysoké kozačky. A to nejen nad kolena, ale dokonce až do půli stehen.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám