Hlavní obsah
Článek

Před dvěma týdny se po dvou dekádách chození po přehlídkách rozhodla tuto činnost přenechat mladším. Že ji ale nikdo nemá posílat do modelingového důchodu, dokazuje dalším pózováním pro ‚módní Bibli‘ Vogue, kde Gisele Bündchen (43) oslavila své dvacetileté působení v branži obálkou ve stylu antické bohyně.

Své fanoušky Gisele potěšila květnovou obálkou brazilské mutace magazínu již v úterý, dva dny před jeho oficiálním dostáním na stáncích. Umělecká černobílá titulka připomíná antické sochy na piedestalu. Zkrátka Michelangelův David nebo Myrónův Discobolos v dámském provedení...

A zatímco Gisele na obálce drží zlaté géčko a dvacítku značící její nezvykle dlouhou modelingovou kariéru, brazilský Vogue využil situace a svou slavnou krajanku otiskl na své jubilejní vydání ke čtyřiceti letům působní na trhu.

Uvnitř čísla čtenáři naleznou speciální set fotografií Gisele Bündchen, na němž se podílel tým těch nejlepších fotografů, stylistů a vizážistů jako Gui Paganini, Flavia Lafer, Daniel Hernandez, Paulo Vainer, Renata Correa, Henrique Martins, Zee Nunes, Pedro Sales, Silvio Giorgio, Henrique Gendre, Giovanni Frasson, Bob Wolfeson nebo Yasmine Sterea.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám