Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vězte, že se právě díváte na nejlépe placený zadeček ve světě módy. Jeho majitelka se totiž už léta drží s přehledem na vrcholu nejvýdělečnějších modelek světa s o třídu vyššími honoráři, než o které si mohou říct její kolegyně. Mnozí už jistě tuší, že se na fotografy takhle vyšpulila Gisele Bündchen (43).

Stalo se tak o víkendu na Bahamách, kam Gisele odjela relaxovat i s manželem Tomem Bradym a jejich dětmi Benjaminem a Viviane. Rodinka si sice myslela, že když v dohledu není žádný jiný turista, jsou na ostrově sami, ale jak už to tak bývá, paparazzi vyčmuchají celebritu kdekoli a umí zmáčknout spoušť v ten nejlepší moment.

Akční Brazilka Gisele na dovolené chvíli neposeděla. Zatímco její muž sebou plácnul o prkno a nechat se u břehu unášet vodou, modelka neustále někde šmejdila a hlavně zkoušela paddleboarding, na kterém ujíždí už půlka Hollywoodu. V jednu chvíli si dokonce Gisele posadila syna před sebe na prkno a sama ve stoje odrážela oba pádlem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám