Hlavní obsah
Článek

Novou tváří pražského a bratislavského Fashion Weekendu se stala slovenská topmodelka Viera Schottertová (30), která převzala štafetu po Simoně Krainové (51).

Bylo velmi překvapivé, že volba padla právě na tuto krásku, neboť Schottertová není v Čechách příliš známá. O jejích kvalitách modelky ale rozhodně nemůže být pochyb. Třicetiletá bruneta připomínající díky svým ostře řezaným rysům a dlouhým nohám Gisele Bündchen (43) se ve svém portfoliu chlubí prestižními kampaněmi pro takové značky jako je Armani Exchange, Gant, Rimmel, Olivier Strelli a stala se třeba také andílkem v kampani Victoria’s Secret. Přestože během své dvanáctileté kariéry modelky v New Yorku prožila mnohé, nejvíc si váží právě této nové příležitosti.

„Mercedes-Benz Prague Fashion Weekend je po dlouhé době prvním projektem v rodné zemi do kterého jsem se rozhodla zapojit. Přesvědčil mě svou vizí, posláním a hlavně vysokou profesionalitou. Jsem velmi ráda, že formát světového fashion weeku se dostal i k nám,“ svěřila se Viera Schottertová a jedním dechem dodala: „Vnímám tuto příležitost jako vyvrcholení mé kariéry. Dělat takovou kampaň pro Česko a Slovensko je asi nejlepší, čeho jsem doposud dosáhla."

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám