Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nikoho jistě nepřekvapí, že již několik let nejlépe placená modelka světa Gisele Bündchen (43) a jedna z nejzářivějších hvězd hudebního nebe Rihanna (36) si žijí jako princezny. Většina smrtelníků může na jejich překrásných sídlech maximálně spočinout zrakem a chvíli se zasnít, jaké to asi je, mít kolem sebe tolik místa a přepychu. Ale která z těchto luxusních nemovitostí v Los Angeles by to u vás vyhrála?

Brazilská modelka žije se svým manželem Tomem Bradym a jejich dvěma dětmi v rozsáhlém domě v losangeleském Brentwoodu za 20 miliónů dolarů (383 miliónů korun). Kromě rozlehlé zahrady si manželé mohou užívat obřího bazénu, lázní, osmi ložnic, vlastního výtahu, garáže pro šest aut, posilovny nebo vinného sklípku.

To Rihannino sídlo je oproti Giselinu za ‚pouhých‘ 230 miliónů a nachází se v další losangeleské oblasti Pacific Palisades. Nachází se zde sedm ložnic, devět koupelen, rozsáhlá kuchyně a extra velký obývák s jídelnou s vysokými stropy. Je zde také hrací místnost nebo bazén, lázně či barbecue bar a obrovská garáž.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám