Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Obě patří ke špičkám ve svém oboru, ale kariéru rozhodně neměly zapotřebí podporovat zbytečným odhalováním svých bezchybných figur. Gisele Bündchen (43) se jako topmodelka pohybuje v módě jako ryba ve vodě a Anne Hathaway (30) se rovněž jen málokdy ve výběru róby splete. Tentokrát ale na galavečeru s názvem „PUNK: Chaos To Couture“ obě bodovaly právě odvahou, se kterou na newyorskou akci dorazily.

Jak Gisele, tak Anne sáhly po rafinovaně průsvitných šatech. A zatímco Brazilka, která se již několik let drží na samém vrcholu nejlépe vydělávajících modelek, dala na odiv své předlouhé nohy a útlé boky, čerstvá držitelka Oscara za roli v Bídnících a ještě čerstvější blondýnka poukázala na horní partie.

Gisele díky kovovým okům nechala nahlédnout téměř až tam, kam obvykle smí pohledět pouze její manžel Tom Brady, jenž ji na akci doprovázel. Z fotografií se zdá, že modelka si nemohla dovolit pod krátké šaty ani miniaturní kalhotky, a tak její pózy před fotoaparáty byly poněkud křečovité. Manžel Anne Adam Shulman pro změnu musel skousnout, že jeho žena pod krajkou odhalila taje svého dekoltu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám