Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na pařížském týdnu módy nesměly chybět jedny z nejúspěšnějších modelek současnosti, sestry Hadidovy. Gigi a Bella předváděly na molech světových značek a na třech z nich se už v Paříži potkaly.

Během přehlídky značky Coperni se po mole v průhledném a kratičkém modelu prošla modelka Bella Hadid (27) a o chvíli později vyšla i její sestra Gigi (28), která měla o poznání cudnější model. Růžové šaty sice také vynesla, aniž by pod nimi měla podprsenku, ale narozdíl od své sestry neukazovala své vnady naplno.

Průhledný model oblékla Bella ještě na další přehlídce pro značku Ludovic de Saint Sernin. I zde oblékla černé šaty z průhledné látky, jen tentokrát šlo o dlouhý model. Na této přehlídce Gigi oblékla jeden lehce odhalený model, kdy na sobě měla pouze košili a vysoké kozačky, ale ani tak toho neukázala tolik jako sestra.

Modely této značky jsou navrhovány bez ohledu na to, jestli je oblékne žena, nebo muž. Francouzský návrhář Saint Sernin založil značku v roce 2018 a všechno své oblečení navrhuje nemyslíc na pohlaví, které ho později oblékne.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám