Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

I letos showbyznysem zamávalo několik rozchodů. Některé fanoušky vyloženě šokovaly, jiné naopak čekali už dávno. Připomeňte si, které slavné zahraniční páry šly letos od sebe.

Asi největším šokem byl letos rozchod hudebního páru Camily Cabello a Shawna Mendese. Ten čekal nejspíš jen málokdo a skalní příznivci hudební dvojice ho nesli velmi těžko.

Oproti tomu jen málokoho překvapilo odloučení Kim Kardashian (43) a Kanyeho Westa (46). Fanoušci se televizní hvězdě léta divili, že rapperovi jeho veřejné projevy toleruje. A nyní doufají, že rozvod dotáhne do konce a nevezme Westa, který o to škemrá, zpátky.

Dalším šokem roku 2021 byl rozpad vztahu Gigi Hadid (29) a Zayna Malika. Pár, který loni přivítal na svět dceru Khai, ani tak nepřekvapil rozchodem samotným, jako spíš jeho okolnostmi. Provázely ho totiž bohužel zprávy, že zpěvák fyzicky napadl modelčinu matku.

Jennifer Lopez (54) a Alex Rodriguez zase byli důkazem, že se svatbou by se nemělo otálet. Od zasnoubení v roce 2019 plánovali veselku, ale kvůli pandemii ji posouvali tak dlouho, až ji odvolali úplně. Několik týdnů poté, co šli od sebe, se pak Jennifer vrátila k jinému bývalému snoubenci Benu Affleckovi (51).

Na letošní rozchody slavných se můžete podrobněji podívat v naší galerii.

Reklama

Další články

Načítám