Hlavní obsah
Článek

Gigi Hadid (28) se před pěti měsíci stala maminkou. Od přebalování dcerky Khai si ale odskočila zpátky na molo. Se sestrou Bellou (27) a kolegyní Irinou Shayk (38) vévodily předtočené virtuální přehlídce značky Versace, která byla uvedena na YouTube.

Přehlídka se natáčela 1. března v Miláně a zveřejněna byla v pátek. To už se modelky dávno rozletěly do jiných koutů světa. Sestry Hadidovy se z Milána odebraly do Paříže, zatímco Irina zpět do New Yorku.

Gigi vypadala kouzelně, vynesla dva černé modely a jeden červený. Irina rovněž bodovala v černé, zatímco Belle tvůrci vybrali o něco pestřejší barvy.

Novopečená maminka Gigi nejspíš ocenila, že se po delší době zase mohla hodit do gala. „Někdy si ani neumyju obličej nebo několik dní nečešu vlasy. Takhle určitě nevypadám každý den, někdy se nelíčím celé týdny,“ přiznala v make-up tutorialu pro Vogue.

Je to více než rok, co modelka zjistila, že je těhotná. Přišla na to den před přehlídkou Toma Forda 7. února. Módní sezónu krátce nato překazila pandemie koronaviru.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám