Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Gigi Hadid (28) je jednou z nejžádanějších modelek současnosti. O pózování před objektivem tedy něco ví. V průběhu těhotenství své bříško moc neukazovala, ale jak se pomalu blíží termín porodu, je stále více sdílná. Nedávno se poprvé podělila o nádherné portréty, a nyní sdílela další. Navíc přidala video ze zákulisí focení.

„33. týden,“ napsala modelka vlastním jménem Jelena Noura Hadid k fotkám v džínách a sportovní podprsence. Na sdílené sérii videí je také vidět, jak pózuje v průsvitných zelených šatech, v nichž bříško krásně vyniklo.

A výsledné snímky stojí za to. V Instastories se pak sledujícím svěřila, že už se příchodu dcerky nemůže dočkat, ale také, že ji práce zmohla víc než normálně.

„Bylo to báječné. Věděla jsem přesně, jak chci, aby snímky vypadaly, a fotografové se o to postarali,“ vzdala hold slavné dvojici Liugi and Iango. „Ale bylo to rozhodně únavnější než pracovat normálně,“ tweetovala modelka.

Gigi čeká své první dítě se zpěvákem Zaynem Malikem. S ním, sourozenci Bellou a Anwarem a matkou Yolandou se v průběhu těhotenství izoluje na farmě v Pensylvánii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám