Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Gigi Hadid (28) se už podle všeho nějaký pátek vídá se svou novou známostí. Středem jejího zájmu je Tyler Cameron (26), který se nedávno proslavil v reality show Dívka na vdávání. Na televizní obrazovce zaujal i Gigi, se kterou se později seznámili přes Instagram.

Už několikrát je spatřili společně nebo jak separé opouští modelčin byt v New Yorku. „Gigi má o něj určitě zájem,“ sdělil zdroj E! News. „Zašli spolu na drink a velmi rychle si porozuměli. Berou to pomalu, ale je jasné, že se navzájem přitahují,“ doplnil.

Gigi předtím randila se zpěvákem Zaynem Malikem, se kterým byla ve vztahu pár let. V loňském roce sice vztah veřejně ukončili, ale později se opět začali objevovat jejich společné zamilované snímky na sociálních sítích. V posledních měsících však kolem nich vše utichlo a vypadalo to, že je modelka delší dobu single. Uvidíme, na jak dlouho ještě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám