Hlavní obsah
Článek

Přehlídka francouzského módního domu Chanel je vždy velkolepá událost. V posledních dvou sezónách v rámci šesti různých show nikdy nechyběla česká kráska Jana Tvrdíková, která se obstojně prosazuje v konkurenci těch nejžádanějších modelek planety.

Podobné pracovní příležitosti mladičkou modelku posouvají v kariéře mílovými kroky a není třeba mluvit o úžasných životních zážitcích. Vítězka světového finále soutěže Elite Model Look se na minulé přehlídce v pařížském Grand Palais potkala na akci se slavnou kolegyní Gigi Hadid (28). Nedávno se na show pořádané v Metropolitním muzeu v New Yorku mohla pro změnu pozdravit s Pharrellem Williamsem. Zpěvák patří mezi oblíbence Karla Lagerfelda a je mnohaletým ambasadorem značky.

„Pharrella Williamse mám velice ráda, poprvé jsem ho viděla naživo v Bangkoku, kde zpíval. Teď v New Yorku se předvedl s námi na mole, při čekání vzadu v backstage těsně před přehlídkou jsem využila příležitost vyfotit se s ním. Neměl problém si se mnou udělat fotku, je to velice milý člověk. Doufám, že si přehlídku užil stejně jako my všichni,” podělila se o svůj zážitek Jana.

Modelka má podle odborníků z oboru před sebou slibnou kariéru. Za jejím úspěchem stojí také její profesionální přístup. „Na naši světovou vítězku Elite Model Look jsme velmi hrdí. Je charismatická, inteligentní a profesionálka s výbornou komunikací,” uvedl s hrdostí v hlase její objevitel a ředitel domovské agentury Elite Prague Sáša Jány.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám