Hlavní obsah
Článek

Není aktuálně větších hvězd v modelingu, než Gigi (28), Belly (27) a Anwara Hadidových. Slavní sourozenci jdou na dračku a módní značky dělají vše proto, aby je získali pro prezentaci svých produktů. Módnímu návrháři Jeremymu Scottovi se podařilo, že tento trojlístek dostal na jedno molo a oni předvedli jeho kolekci Moschino [tv] H&M.

Přehlídku otevřela nejúspěšnější ze sourozenců, supermodelka Gigi Hadid, a uzavírala ji Naomi Campbell, která byla velikým překvapením pro všechny přítomné hosty. Modelové a modelky na molo vstupovali po schodišti zasazeném do pouliční scény, která se nesla v duchu starého newyorského muzikálu. Následně prošli po mole, které připomínalo ulici, tedy prostředí, kde Jeremy rád vidí lidi ve svých modelech. „Snažil jsem se do kolekce promítnout všechno, co byste u mé show očekávali – cartoon couture ve spojení s pouliční módou se spoustou hiphopových prvků, zkombinovaných tak, aby vznikl styl, který je naprostým ztělesněním značky Moschino,“ říká Jeremy Scott, kreativní ředitel značky.

Bombastickou přehlídku pořádanou v New Yorku si nenechala ujít jejich maminka Yolanda. Bývalá modelka, která se objevila v reality show Paničky z Beverly Hills, byla zjevně největším fanouškem slavného trojlístku. Z první řady své ratolesti fotografovala a vyjadřovala jim podporu.

Z první řady přehlídku sledovali mimo jiné Kiersey Clemons, Leigh Lezark, Coco Rocha nebo Bebe Rexha. V hledišti se objevovali také čeští reprezentanti. Kolekci přijela do New Yorku okouknout například Dara Rolins (51).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám