Hlavní obsah
Článek

Na iHeartRadio Music Awards je už takovou tradicí, že moderování galavečera je svěřeno nějaké slavné modelce. V roce 2016 se osvědčila Gigi Hadid (28), letos dostala šanci Hailey Baldwin.

Jednadvacetiletá kráska je dcerou herce Stephena Baldwina a neteří jeho slavnějšího bratra Aleca Baldwina. Do Hollywoodu ji to ale prozatím netáhne. Než by se předváděla před kamerou, raději vystavuje své tělo v kampaních.

Teď ovšem k herectví udělala první krůček. V Los Angeles se společně s DJem Khaledem postavila na pódium jako moderátorka večera plného hudebních hvězd. „Znervózňuje mě to, jak jsem klidná. Snažím se to moc neprožívat a být v pohodě. Myslím, že diváci víc ocení přirozenost než strojenou dokonalost,“ řekla Hailey před přenosem.

Modelka během večera vystřídala několik outfitů. Nejzajímavější byl ten, v němž zapózovala fotografům stejně jako přicházející hosté. Její třpytivý overal byl hodně odvážný. Hailey v něm obnažila téměř celou hruď a vypadala, jako kdyby se oděla jen do hvězdné záře.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám