Hlavní obsah
Článek

Svou výsadní pozici nejpopulárnějších sester současnosti ve středu večer upevnily Gigi (28) a Bella (27)Hadid, které se na dlouho očekávané přehlídce Victoria’s Secret mezi stálicemi této značky rozhodně neztratily. Obě momentálně patří mezi nejvytíženější krásky v oboru a příští rok je dost možná najdeme mezi desítkou nejlépe placených modelek světa. Podívejte, jak si dokázaly podmanit publikum, jen co se objevily na scéně...

Dřív to byly ‚Hiltonky‘ a ‚Olsenky‘, donedávna pak ‚Jennerky s Kardashiankami‘ a budoucnost zřejmě patří právě ‚Hadidkám‘, které podle mnohých po jejich výkonu na včerejší módní show musely spadnout z nebe. Tak moc dokonalé prý byly.

Zatímco starší a blond Gigi se na největší módní show roku objevila již loni, pro Bellu se jednalo o debut ve stáji Victoria’s Secret. S nervozitou, která byla navíc umocněna vystoupením jejího donedávna ještě přítele The Weekenda, se ovšem poprala jako profík. Když okolo svého ex na mole procházela, věnovala mu jen letmý pohled a úsměv, ale jinak dál udržela svůj typický kamenný výraz porcelánové panenky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám