Hlavní obsah
Článek

V newyorském hotelu Edition se v úterý večer křtila nová kniha módního návrháře Tommyho Hilfigera nazvaná American Dreamer: My Life In Fashion & Business (Americký snílek: Můj život v módě a byznysu). Na akci se sešla řada slavných tváří v čele s bývalou topmodelkou Christie Brinkley (62), naší krajankou Karolínou Kurkovou, modelkou Gigi Hadid či tenistkou Serenou Williams (35).

A právě prvně a naposled zmíněné dámy vedle sebe při pózování fotografovi vypadaly díky jejich odlišným tělesným konstitucím docela komicky.

Útlounká Brinkley, která se třikrát po sobě dostala na obálku speciálního plavkového vydání Sports Illustrated (1979 - 1981) a po Elle MacPherson se v tomto směru stala nejúspěšnější modelkou v historii, působila vedle statné sportovkyně jako drobeček. Zato s Karolínou Kurkovou téměř vypadaly, jako by byly v příbuzenském vztahu.

Křtěná biografie pětašedesátiletého návrháře mapuje jeho životní příběh od samých začátků k cestě k vrcholu až po období, kdy se jeho oblečení a doplňky staly bez nadsázky ikonické.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám