Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sama bývala modelkou, dnes ve stejných šlépějích pokračují obě její dcery, a to s mimořádnými úspěchy. Jedna se v prosinci stala Modelkou roku na známém serveru Models.com a druhá si stejný titul vysloužila nedávno od neméně populárního magazínu GQ. Řeč je pochopitelně o Gigi (28) a Belle Hadid (19) a v tomto případě především o jejich mamince Yolandě Hadid (52).

Dvaapadesátiletá původem holandská modelka a interiérová designérka, jež proslula rovněž ve snobské reality show The Real Housewives of Beverly Hills, si tento týden vyšla po New Yorku v dost kurážném outfitu. Sportovní legíny doplnila o nenápadné černé tričko, které však pod určitým úhlem blesku fotoaparátů nebezpečně prosvítalo. Yolanda se takhle předvedla po návštěvě starší dcery v jejím apartmánu, která byla pochopitelně nedílnou součástí newyorského týdne módy.

Yolanda mající kromě Gigi a Belly s exmanželem Mohamedem Hadidem ještě syna Anwara (17), který už se také slušně rozkoukává v modelingu, od roku 2012 bojovala s lymskou boreliózou a koncem loňského roku se rozvedla s kanadským hudebním producentem Davidem Fosterem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám