Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Comeback roku se v celém rozsahu nekoná. Spice Girls to sice opět daly dohromady, ale z původní pětice se na pódium postaví jen čtyři. Victorii Beckham nejspíš nabídka nepřišla dostatečně lukrativní.

To, že bývalá Posh Spice návrat komplikovala, není žádná novinka. Její kolegyně se však stmelily a rozhodly se pokračovat ve čtyřech. Mel B (48) si dokonce na Halloween z Victorie udělala legraci, když se za ni převlékla. Manželka slavného fotbalisty ale smyslem pro humor nikdy neoplývala, takže ji tento vtípek nejspíš nepobavil. Přesto bývalým kolegyním popřála hodně štěstí.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Yipppppeeee NY Halloween party is ON

Příspěvek sdílený Scary Spice Mel b (@officialmelb), Říj 31, 2018 v 8:27 PDT

Britská média spekulují o tom, zda Spice Girls v neúplné sestavě dokáží fanoušky uspokojit a vyprodat stadion ve Wembley, který pojme 90 tisíc lidí. Došlo i na řešení finančních poměrů. Victoria si žije na vysoké úrovni a odhadovaných 8 miliónů liber (236 miliónů českých korun) za společné turné může oželet. Jak jsou na tom ale její dřívější parťačky?

Mel B potřebuje po rozvodu se Stephenem Belafonetm peníze ze všech nejvíce. Exmanželovi má vyplatit 270 tisíc liber, ale ocitla se ve finanční tísni. Jako porotkyně amerického Talentu si příští rok přijde na 2,15 miliónu liber, ale jako rozvedená matka dcer Phoenix (19), Angel (11) a Madison (7) má vysoké náklady.

Jmění Emmy Bunton (48) se odhaduje na 21 miliónů liber (620 miliónů korun). Baby Spice pracuje jako moderátorka v rádiu, takže má stálý příjem. S Jadem Jonesem mají syny Tateho (11) a Beaua (7).

Mel C je na tom ještě lépe. Po rozpadu kapely zahájila úspěšnou sólovou dráhu a nasbírala 27 miliónů liber (797 miliónů korun). Má devítiletou dceru Scarlet, jejíhož otce vyměnila za svého manažera.

Největšího úspěchu dosáhla Geri (51), která se po odchodu ze Spice Girls věnovala zpěvu, psaní dětských knih i moderování. Matka dcery Bluebell (12) a syna Monthyho (2) si měla přijít na 30 miliónů liber (886 miliónů korun). Po svatbě s Christianem Hornerem si ještě výrazně polepšila.

U Beckhamových je situace úplně jiná. David a Victoria (49) patři k nejbohatším párům světového šoubyznysu. Ročně si přijdou na 33 miliónů liber, což je více, než kolegyně ze Spice Girls dokázaly nastřádat za celý život. Společně už Beckhamovi vydělali závratných 670 miliónů liber (20 miliard).

Reklama

Další články

Načítám