Hlavní obsah
Článek

Filmový festival v Cannes si letos nenechala ujít ani půvabná partnerka fotbalisty Cristiana Ronalda (39) Georgina Rodríguez (28). Ve středu se stala ozdobou červeného koberce během slavnostní premiéry dlouho očekávaného snímku Elvis. Jde tak o první společenskou událost, které se účastnila po svém dubnovém porodu.

Argentinská modelka v polovině dubna přivedla na svět dvojčata, holčičku a chlapečka. O chlapce ale krátce po narození s partnerem přišli. Dvojice se o tragickou událost podělila se svými příznivci na sociálních sítích, kteří je zahrnuli kondolencemi a slovy podpory. Holčička dostala jméno Bella Esmeralda.

Na premiéru zvolila Georgina úzké stříbrné šaty s hlubokým výstřihem a vysokým rozparkem. Ty doplnila o smaragdové náušnice a krásně sladěné sandálky na vysokých jehlách. Elegantní vzhled pak už jen podpořila decentním líčením a uhlazeným drdolem.

Roztomilá Bella, jejíž fotografií se již pyšní rodiče pochlubili na Instagramu, má ještě další čtyři sourozence. Nejstaršího Cristiana Jr. (11) a čtyřletá dvojčata Evu a Matea porodily fotbalistovi náhradní matky. S Georginou má pak Cristiano ještě čtyřletou dceru Alanu.

Reklama

Další články

Načítám