Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Georgina Rodríguez (30) zatím nepřidávala žádné fotky s odhaleným rostoucím bříškem, jak bývá u hvězd zvykem. Poprvé těhotenské proporce fanoušci zahlédli v odraze v zrcadle, když natáčela Cristiana Ronalda (39) při cvičení. Nyní zveřejnila snímky, na kterých se klenoucí se bříško rýsuje pod teplákovkou.

Georgina čeká s Ronaldem dvojčata, a zároveň je biologickou matkou i jejich dcery Alany (4). K tomu společně s fotbalistou vychovává i jeho syna Cristiana Juniora (11) a dvojčata (4), která odnosila náhradní matka a do rodiny přišla, když už Cristiano a Georgina tvořili pár.

Síly v rodině ovšem po porodu zůstanou plně vyrovnané. Budou mít totiž holčičku a kluka, tak se bude jejich početná rodinka skládat už ze tří kluků a tří holčiček.

Cristiano je na svou rodinu pyšný a dětmi se rád chlubí i na sociálních sítích. I když nyní žijí v Anglii, kde hraje za Manchester United, staví si dům v rodném Portugalsku, v místě zvaném Quinta da Marinha.

Pozemek, na kterém bude dům stát, má rozlohu 8 991 metrů čtverečních a vyšel ho v přepočtu na více než 200 milionů korun. „Pozemek byl nedávno oplocen a koupil ho Ronaldo,“ uvedl budoucí soused médiím a dodal: „Bude tady bydlet s rodinou, až skončí kariéru. Všichni to tady ví a my jsme samozřejmě šťastní. Ronaldo je Ronaldo.“

Reklama

Další články

Načítám