Hlavní obsah
Článek

Zacvičit si s jedním z nejslavnějších sportovců všech dob Cristianem Ronaldem (39) je jistě snem mnoha jeho fanoušků. Přítelkyni populárního fotbalisty Georgině Rodriguez (30) se taková možnost nabízí v podstatě denně, v rozhovoru pro portugalskou verzi magazínu Women´s Health však svěřila, že v začátku vztahu jí nevyužívala, před partnerem se totiž velmi styděla. „Jen si to představte, trénovat na stejném místě jako on,“ řekla.

„Byla jsem zvyklá si zacvičit doma, když byl v klubu na tréninku, abychom pak po jeho návratu mohli být spolu. Ale pak mě stud přešel a teď cvičení s ním miluji. Stal se mojí největší motivací a inspirací,“ dodala mladá maminka.

I ona sama fanoušky inspiruje, odezvy u fotek a fitness videí, které s nimi sdílí na sociální síti, jsou mimořádné. Mají miliony lajků a zhlédnutí. Svou skvělou figuru už Georgina propůjčila do několika reklam včetně těch na plavky nebo spodní prádlo.

Rodriguez na obálce magazínu Women´s Health

Bývalá prodavačka, kterou fotbalista potkal při nákupech v luxusním butiku, má s Ronaldem dceru Alanu a vychovává také jeho starší děti, které mu porodily náhradní matky, dvojčata Evu a Matea a nejstaršího syna Cristiana Jr.

Reklama

Další články

Načítám