Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejen Cristiano Ronaldo (39) má pevný režim, na své postavě tvrdě pracuje i jeho vyvolená Georgina Rodríguez (30).

Během karantény oba na své instagramové profily sdílejí videa tréninků, a jak slavný fotbalista nedávno ukázal, s domem plným dětí musí občas cvičit i za ztížených podmínek a do akce zapojit právě i ratolesti. Přímo s potomky posiloval paže.

Argentinská kráska až takhle daleko nedošla, ale během natáčení svého cvičení na dolní polovinu těla u sebe měla dvouletou dcerku Alanu, která maminku pěkně vypekla. Nejprve obcházela kolem jejích nohou a potom si všimla mobilu, který natáčel a rozhodla se elektroniky zmocnit.

Georgina se v posledním záběru na svou prvorozenou dceru směje a pak už je jen slyšet, jak si jde vzít mobil zpět. Video sice tentokrát není návodem na skvělý domácí trénink, ale i tak ho partnerka Cristiana zveřejnila, aby své fanoušky pobavila.

Malá Alana je jediné ze čtyř dětí Ronaldovy rodiny, které Georgina porodila. Syna Cristiana Juniora (9) a zanedlouho tříletá dvojčata Evu a Matea mu odnosily náhradní matky.

Reklama

Další články

Načítám