Hlavní obsah
Famous
Článek

George Michael (†53) se prý nadále zotavuje z vážného zápalu plic a daří se mu den ode dne lépe. Hlasivky podle všeho poškozeny nemá, zpívat ale ještě osm měsíců nebude. Britský zpěvák oznámil svým fanouškům, že na jeho hlas a dokončení turné si budou muset počkat do září tohoto roku. Zatím odjel s milencem Fadim Fawazem odpočívat na jižní polokouli.

George dluží fanouškům část turné Symphonica, které musel náhle kvůli zápalu plic přerušit. Zpěvák ale slíbil, že zbylé koncerty po zotavení dokončí. Bude to až na podzim letošního roku.

„Ahoj holky a kluci, stále si užívám nějaké volno na jižní polokouli, hlas se pomalu zotavuje, strávil jsem odpoledne na slunci při psaní. Realisticky vzato, nevidím své hlasivky schopné práce do léta, ale v létě bych přišel o lidi, kteří budou na dovolené a prázdninách. Takže se mi jeví jako ideální termín pro dokončení turné září. Je mi to líto za všechny. Ujišťuji vás, že ten čas využiju rozumně, budu pracovat na zdokonalení své show, mixovat živé nahrávky, dokončím zcela nové nahrávky!“ vzkázal George na Twitteru.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám