Hlavní obsah
Článek

Jeden z největších rebelů hudebního šoubyznysu se podle svých slov už několikrát ocitl na pokraji smrti. Robbie Williams (50) teď přiznal vážné zdravotní komplikace, které mu dlouhodobě způsobují deprese.

„Mám v hlavě nemoc, která mě chce zabít,“ šokoval britský zpěvák, který má za sebou velmi bouřlivou kariéru, během níž vyzkoušel snad všechny existující drogy. Robbie dlouhodobě bojuje s nespecifikovanou duševní chorobou. Jeho život je jako na horské dráze a střídá se v něm euforie s úzkostnými stavy.

Robbie do světa šoubyznysu vkročil už ve svých šestnácti letech jako člen kapely Take That. Ještě jako nezletilý mladík se stal popovou hvězdou a své osobní problémy před fanynkami skrýval. Zpěvák dokonce uvedl paralelu s osudem svého staršího kolegy George Michaela (†53), který zemřel předloni o Vánocích. Kromě úspěchu na hudební scéně je spojoval i boj s vnitřními démony.

„Neustále přemýšlím o smrti. Tolikrát už jsem jí byl opravdu blízko. Je to boží vůle, že jsem stále tady. Jsem taky jen člověk. Neustále čelím nejrůznějším zkouškám a bojuji s tím, co se odehrává někde mezi mýma ušima,“ řekl Robbie pro deník The Sun.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám