Hlavní obsah
Článek

Rodina legendárního country zpěváka Michala Tučného (†48) uspořádala k jeho nedožitým sedmdesátým narozeninám galakoncert v pražské Lucerně.

Zaplněným sálem se tři hodiny linuly písně country mistra v podání celé řady známých zpěváků a muzikantů. Na svého manžela zavzpomínala Marta Novotná-Tučná i jeho dcera Michaela Tučná a další členové rodiny.

„Je to takový smutně veselý večer. S Michalem jsme byli přes dvacet let a byly to dobré roky. Zůstala po něm ta jeho muzika a pořád ji ráda poslouchám. Díky za tenhle večer všem jeho kamarádům, kteří sem přišli zahrát a zazpívat, i fanouškům v hledišti. Je vidět, že sice před lety odešel, ale zůstal přesto s námi,“ nechala se slyšet žena slavného muzikanta.

Ze známých interpretů si nesmrtelné hitovky zazpívali Tomáš Trapl (53), Honza Vyčítal (75), skupina Tučňáci, Aleš Háma (50), Tomáš Klus (37) a královna country Věra Martinová (64).

„My jsme nikdy nebyli konkurenty, o to vůbec nešlo. Naopak byli jsme velcí přátelé a nazpívali spolu pár velice povedených duetů. Je velká škoda, že Michal předčasně odešel, teď tu mohl s námi slavit své jubileum. Není tu, ale je v tom našem muzikantském nebi a snad se na nás dívá a je mu při pohledu na nadupanou Lucernu a zpívající diváky dobře,“ řekla Martinová.

Reklama

Další články

Načítám