Hlavní obsah
Článek

Odvykací centrum a léčebný proces v kombinaci s medikamenty se během posledních pár týdnů podepsaly na vzhledu britské popové ikony George Michaela (†53). Ten se minulý měsíc dobrovolně zapsal do programu jedné z nejdražších klinik na světě Kusnacht Practise ve Švýcarsku. Po vleklých zdravotních potížích, které mu znemožnily návrat na hudební výsluní, totiž znovu začal kouřit marihuanu, a to v neúnosném množství. Zpěvák byl údajně schopen vykouřit i 25 jointů denně. Koncem června mu však bylo umožněno opustit zařízení, aby s přáteli oslavil 52. narozeniny.

Zpěvák, s nímž máme neodmyslitelně spojené hity Last Christmas, Faith nebo Careless Whisper, si oblékl elegantní tmavě modrý blazer, jenž doplnil o jednoduché černé tričko a džíny. Ve tváři viditelně odulejší hvězda převážně 80. a 90. let navštívila se svými nejbližšími podnik poblíž kliniky, kde měsíční pobyt vyjde v přepočtu na více než sedm miliónů korun.

George Michael se přitom v posledním roce vyhýbal veškerému veřejnému životu a venku jej bylo prakticky nemožné spatřit. I to svědčí o tom, že léčba nejspíš nese své ovoce...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám