Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Michaela (†53) Nosková riskuje své zdraví. Během baletní přípravy si zlomila kůstku v levé noze a rady lékařů neposlouchá. I když jí v nemocnici chtěli dát sádru, odešla bez ní. "Mám zlomenou kůstku, ale ono to moc nebolí. O to je to horší, protože se neumím šetřit," řekla Super.cz Nosková.

"Když mi lékař řekl, že mi chce dát sádru, tak jsem mu odpověděla, ať si ji strčí někam, že na to nemám čas a hodně jsem se usmívala. Nakonec jen s pokrčenými rameny dodal, že když to budu mít dobře zafixované, můžu řídit i na jeviště," vysvětluje Míša, kterou už ve středu čeká premiéra v muzikálu Přízrak Londýna.

"Mě by z premiéry dostali, jen kdybych umřela. A i tak bych tam možná dorazila jako duch. Zkrátka odhodím berli a jdu hrát," dodala Nosková. Se zlomenou nohou dokonce i řídí, a to nemá automat. "Dostala jsem nové auto v manuálu, nikdo nemohl tušit, že si stihnu do předání zlomit nohu," směje se Nosková, která riskuje nejen své zdraví, ale také své dcery Elišky.

Přiznala, že je hodně rychlou řidičkou, proto potřebuje bezpečné velké auto. "Na německé dálnici se dá jezdit neomezeně rychle, to miluju. Mnichov - Praha jsem nedávno při cestě z dovolené dala za tři hodiny deset minut. Eliška spala, a když se probudila, tak zahlásila: ‚Mámo, jeď, všechny je předjeď,‘ " dodala se smíchem Nosková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám