Hlavní obsah
Článek

Zpěvák George Michael byl převezen do nemocnice rychlou záchrannou službou. Informuje o tom britský deník The Mail. Podle něj se zdravotní stav padesátileté hvězdy natolik zhoršil, že vyžadoval okamžitou hospitalizaci. Proto také Michaelův kamarád vytočil tísňovou linku 999 a přivolal sanitku.

Londýnská rychlá záchranná služba potvrdila, že skutečně slavného zpěváka do nemocnice převezla. „George Michael byl v nemocnici kvůli rutinnímu vyšetření, ale nemáme k tomu víc co říct,“ uvedl zpěvákův agent pro deník The Sun.

Dvě sanitky k Michaelovi domů přijely před týdnem, tedy ve čtvrtek 22. května ráno.

„Byli jsme přivoláni před osmou ranní. Vyslali jsme dvě sanitky k ošetření jednoho pacienta, muže, který byl převezen do nemocnice,“ uvedl mluvčí Londýnské rychlé záchranné služby.

Padesátiletý zpěvák loni v květnu vypadl na dálnici z auta a byl převezen helikoptérou na traumatologii do Londýna. Později uvedl, že se jednalo o nehodu, a nic vážného se mu nestalo. V listopadu 2011 onemocněl těžkým zápalem plic a skončil v nemocnici ve Vídni, kde o jeho život několik dní bojovali. Lékaři ho dokázali do Vánoc téhož roku stabilizovat a převézt do Londýna.

George Michael řadu let užíval drogy, kouřil marihuanu a provozoval náhodný rizikový sex s muži. Jeho zdraví tak může být vážně ohroženo a vyloučeno není ani to, že je HIV pozitivní. On ani jeho mluvčí to však nechtějí komentovat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám