Hlavní obsah
Článek

Pro George Clooneyho (62) je okolí jezera Como srdcovou záležitostí, a jak jinak si užít oblíbené místo než se svou láskou… Hollywoodský krasavec tráví u italského jezera značnou část léta a před pár dny za ním i jeho manželkou Amal (44) dorazila i velká část jejich rodiny. Ty pár pozval i na luxusní večeři v Grand Hotelu Tremezzo.

Nechyběla jak Amalina maminka Baria, tak ani její sestra Tala nebo hercova sestra Adelia Clooney. Vždy okouzlující původem libanonská právnička, která má s hercem již pětiletá dvojčata Ellu a Alexandera, zvolila bílé minišaty s peříčkovým lemem na sukni, díky čemuž ještě vynikly její dlouhé štíhlé nohy.

Dvojnásobný držitel Oscara za ní ovšem v šedém obleku s bílou rozhalenkou rozhodně nezaostával. Po celou dobu se přitom drželi za ruce.

Po večeři došlo dokonce i na tanec. Dvojice se posléze odebrala do většího soukromí na terasu hotelu, kde si pár vychutnával vzájemnost blízkost a v domnění, že je nikdo příliš nesleduje, si vyměňovali polibky a objetí. Je vidět, že romantické jiskření mezi nimi nebere konce ani po devíti společných letech...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám