Hlavní obsah
Článek

Moderátor z rádia Triple M Ben Dobbin si musel o kousek zkrátit dovolenou, když se v luxusním resortu v australském Queenslandu objevil George Clooney (62) s manželkou Amal. Ovšem za vyhazov si tak trochu mohl sám, protože pustil do světa fotku, kde slavné osobnosti tajně nafotil.

Benova manželka potkala Amal v hotelovém spa a později pár tajně vyfotila v restauraci. Fotku ovšem poslala i svému muži, který si ji nenechal pro sebe.

„Nevěděli jsme, že v Qualii bydlí ve stejnou dobu jako my i George Clooney s Amal a Julia Roberts (56). Neznali jsme pravidla ani zákony na Hamilton Island. Ten milujeme a doufáme, že se do Qualie ještě někdy podíváme,“ vyprávěl Ben v rádiu. „Amity je skvělá žena a podařilo se jí George s Amal vyfotit a fotku mi poslala. A já jsem ji poslal někomu, koho dobře znám - vím, je to ubohé, ale nějakým zvláštním způsobem se to dostalo do zpráv na Channel 9.“

Ben ani jeho žena si z toho hlavu nedělali, protože jim to nepřišlo nijak důležité, ale byli nuceni svou dovolenou předčasně ukončit, o což je požádal resort další den.

„Jako prémiová destinace nabízí Hamilton Island ochranu a soukromí všech svých hostů. Právě kvůli soukromí našich hostů jsou neautorizované snímky a videa našich hostů velice nevítané. Ben dostal varování a velmi svých skutků litoval. Nežádali jsme ho o odjezd a na ostrově je kdykoliv znovu vítán,“ uvedl mluvčí Hamilton Island. Resort Qualia, který moderátorovi dovolenou zkrátil, se ovšem k věci doteď nevyjádřil.

George Clooney i Julia Roberts jsou nyní v Austrálii kvůli natáčení filmu Ticket to Paradise.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám