Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zatímco manželka George Clooneyho Amal (46) je oblékla už v květnu na svatbu prince Harryho a bývalé herečky Meghan, ostatní zákaznice si na žluté pouzdrové šaty z dílny návrhářky Stelly McCartney musely počkat. Až nyní jsou v prodeji.

Není nezvyklé, že návrháři prominentním klientům zapůjčí své kousky s předstihem, vlastně jde o běžnou praxi. Je to jednak reklama pro designéra, a na druhé straně nositelé, většinou tedy nositelky, mají jistotu, že se na akci nesetkají s jinou ženou ve stejném modelu. O to žádná nestojí.

Právnička Amal nejenže byla originální a nepřehlédnutelná, ale také se dočkala uznání. Módní redaktoři napříč světem ji řadili k nejlépe oblečeným ženám společenské události roku. Může si Stella McCartney přát lepší reklamu?

Pokud by náhodou někdo nezaznamenal úspěch tohoto modelu, jeho autorka jej připomíná názvem, šaty s cenovkou 1250 britských liber, tedy asi 36 tisíc českých korun, pojmenovala po první nositelce - Amal. O kousek je samozřejmě zájem, některé e-shopy mají po dvou dnech téměř vyprodáno.

Reklama

Další články

Načítám