Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pro mnohé jeho fanoušky a hlavně fanynky bylo velkým překvapením už to, když se George Clooney (62) zasnoubil a následně oženil s šarmantní britskou právničkou s libanonskými kořeny Amal (46), tehdy Alamuddin, nyní Clooney. Kdysi prý totiž prohlásil, že mu jedna svatba (s herečkou Taliou Balsam byl v manželství mezi roky 1989 - 1993) stačila a že žádnou další neplánuje. Člověk ale míní a život mění, zvlášť když do něj vstoupí tak okouzlující žena. Zpráva o očekávání dvojčat pak byla ještě větší pecka...

Spekulace o těhotenství Amal se objevovaly průběžně od začátku jejich vztahu a specialisté dokonce měli jasno o podobě případných potomků dávno před tím, než začala být Clooney těhotná. Až poslední zprávy o tom, že slavný herec bude tátou, se ukázaly jako pravdivé. Od té doby je jeho žena pod drobnohledem.

Smířit se musela s tím, že se kolem ní fotografové motají jak v ‚pracovní době‘, tak i ve chvílích volna, a to nejen v těch, jež tráví s manželem. V patách jí byli ve středu přes den při příjezdu k Chatham House v Londýně, kde měla řeč o válečných zločinech v Sýrii a Iráku (specializuje se na lidská práva), i večer, kdy se v restauraci sešla s maminkou Bariou Alamuddin.

Její muž momentálně ve Státech propaguje nový film Suburbicon a jeho veřejná vystoupení se pochopitelně neobejdou bez otázek na těhotenství Amal a budoucí rodičovství. Pár se však k soukromým záležitostem vyjadřuje jen velmi zřídka a velmi stručně. V Las Vegas Clooney uvedl pouze to, že se jeho ženě daří velmi dobře.

Reklama

Další články

Načítám