Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Narozeninový dárek od manžela George Clooneyho (62) musela jeho půvabné Amal závidět snad každá fintilka. Novináři se dopátrali, že původem libanonská právnička od něj ke svým únorovým sedmatřicetinám dostala novou prostornou šatnu s přehlídkovým molem a zrcadly po všech stranách. V sobotu večer, kdy byli manželé spatřeni na Manhattanu, se ale zdálo, že jí přehnané zkoumání sebe samé vůbec neprospívá. Už tak hodně hubená rodačka z Bejrútu začíná vypadat velmi nezdravě.

Clooneyho doprovázela Amal i s rodiči Bariou a Ramzimem Alamuddinem z natáčení nového thrilleru Money Monster na slavné Wall Street, v němž se George objeví v hlavní roli s Juliou Roberts.

Ovšem čtvrt roku poté, co paní Clooney denně využívá dar k tomu, aby zjistila, jak modely sedí na každé části jejího těla a zda jednotlivé svršky nejsou průsvitné, je evidentní, že ještě víc pohubla. Není to přitom tak dávno, co se mluvilo o její touze stát se matkou. Její choť se na to ale údajně ani v 53 letech necítí být připraven. Za úbytkem na váze tak může stát i stres a obava, že se jí už nikdy nepodaří mít miminko. Amal je jasné, že s každým přibývajícím rokem se šance snižují. Už pár měsíců po pompézní svatbě v Benátkách loni v září se přitom hovořilo o manželské krizi a možném rozvodu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám