Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americký režisér Jon Watts momentálně natáčí v New Yorku svůj nový film Wolves, v němž se objeví hned dva hollywoodští fešáci Brad Pitt (60) a George Clooney (62). Společně je fotografové přistihli i v úterý, a to v nechvalně proslulé newyorské čtvrti Harlem, kde natáčení rovněž probíhá.

Asi není třeba podotýkat, že herci vypadali senzačně. Oba na sobě měli šedé kalhoty, mikinu na zip a černou koženou bundu. Ladili ovšem nejen svými outfity, ale i bradkou, která jim oběma dodává na mužnosti ještě víc.

Je až k nevíře, že George letos v květnu oslaví už dvaašedesát a Brad vstoupí mezi šedesátníky v prosinci. A právě hvězda snímků Sedm let v Tibetu, Hanebný pancharti či Tenkrát v Hollywoodu, za nějž konečně získal i Oscara, jako by v posledních měsících viditelně omládla.

Zda v tom má prsty jeho nová půvabná přítelkyně Ines de Ramon, nebo za tím stojí nějaké ‚kouzlo‘ plastické chirurgie, je ve hvězdách, ale Brad se zdá být po rozvodu s Angelinou Jolie konečně zase opravdu šťastný.

Herci, kteří už společně hráli třeba v Dannyho parťácích nebo ve snímku bratří Coenů Po přečtení spalte, se tak společně objeví v dalším projektu, za nímž tentokrát stojí streamovací služba Apple.

O snímku se zatím ví jen to, že pojednává o dvou specialistech na likvidaci problémů, kteří vždy pracovali každý sám, ale tentokrát byli nezávisle na sobě oba přidělení ke stejnému úkolu. Film bude však ještě před uvedením na streamovací službě nasazen do kin, což bylo i podmínkou obou herců.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám