Hlavní obsah
Článek

Tak taková pocta by musela zahřát u srdce každého muže. George Clooney (62) byl o víkendu oceněn za přínos americké kultuře a jeho dlouholetá kamarádka Julia Roberts (56) pro tuto příležitost zvolila velmi nezvyklé šaty. Prakticky se hercem ozdobila od hlavy až k patě.

Večerní šaty, ve kterých se herečka ukázala na červeném koberci před předáváním cen Kennedyho centra, pocházejí z dílny značky Moschino a je na nich velká koláž fotografií jejího kolegy George Clooneyho. Šaty v podstatě mapují celou hercovu kariéru, od jeho začátků v Hollywoodu, přes slavnou roli v seriálu Pohotovost až po období, kdy si idol žen nechal narůst vousy.

A bylo vidět, že si Julia svůj model velmi užívala. Během pózování rozdávala herečka, která vypadá stále skvěle, široké úsměvy a před fotostěnou pózovala tak dlouho, dokud si všichni fotografové neodnesli ten nejlepší snímek zvláštních šatů.

Julii a George pojí opravdu dlouhé přátelství. Oba se shodují na tom, že když se před lety potkali, hned si měli co říct. Jejich první setkání proběhlo v roce 2000 během natáčení filmu Dannyho parťáci. V dalších dvaadvaceti letech se vídali během práce na dalších několika filmech, naposledy si v komedii Vstupenka do ráje zahráli exmanžele, kteří se navzájem nemohou vystát.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám