Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Genny Ciatti (32) je podruhé těhotná. A i v pokročilém stádiu těhotenství stále hraje a tančí v muzikálu Děti ráje. "Jsem v 6. měsíci těhotenství," prozradila Super.cz Genny.

Zatím je na ní těhotenství vidět jen v oblasti bříška. Váhu má stejnou jako před otěhotněním. "Do půlky pátého měsíce mi bylo zle, byla jsem hrozně unavená a měla jsem šílenou nechuť k jídlu. Nedokázala jsem prakticky nic sníst. Jsem teď na své váze před těhotenstvím, v začátcích jsem hodně zhubla," vysvětlila nám zpěvačka na výročním představení muzikálu Děti ráje, kde se přivítal přesně miliontý divák.

"Je neuvěřitelný, že opravdu Děti ráje vidělo už milion lidí. A právě milióntý divák od nás dostal cenu, kterou vymyslel Sagvan Tofi, a to zapůjčení zlatého trabantu na víkend. Tento muzikál je moje srdcovka. Hraji ještě tento víkend a pak se snad vrátím hned brzy po porodu," plánuje Genny.

"Už jde bříško čím dál hůř maskovat. A také s tancem už to není ono. Šestinedělí chci být určitě doma. Pokud bude všechno v pořádku, chtěla bych naskočit hned poté, stejně jako u první dcery," dodala Ciatti s tím, že s manželem ještě neznají pohlaví druhého potomka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám