Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Izraelská herečka Gal Gadot (38) patří mezi šťastné ženy, které si mohou směle dovolit vyrazit ven bez zdlouhavých ranních úprav. Půvabná brunetka, která prorazila v Hollywoodu a jako nespoutanou Wonder Woman ji obdivují milióny mužů po celém světě, je spokojeně zadaná v manželství s Jaronem Varsanem, s nímž byla před pár dny spatřena v Londýně na romantické procházce po Hampstead Heath.

S realitním developerem jim to očividně i po čtrnácti letech manželství klape a vzájemnou společnost si užívají. Rodinka se jim loni rozrostla o třetí dcerku, již pojmenovali Daniella. Ta má ještě starší sestřičky Almu (10) a Mayu (5). Gadot, jež je majitelkou černého pásu v karate a Krav Maze, ovšem na znavenou trojnásobnou maminku rozhodně nevypadá.

Dvojice je úspěšná nejen ve svých oborech. Gal jde z role do role, loni se blýskla například v Lize spravedlnosti Zacka Snydera či letos ve Smrti na Nilu, čeká ji navíc natáčení už třetího pokračování Wonder Woman. Na poli realit například manželé v roce 2015 prodali jejich hotel v Tel Avivu ruskému oligarchovi Romanu Abramovičovi za 26 miliónů dolarů. Zároveň mají i vlastní filmovou produkční společnost Pilot Wave.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám