Hlavní obsah
Článek

Většina hvězd pojala letošní 78. udílení Zlatých glóbů ležérně, jako třeba Margot Robbie (33) v letních šatech Chanel či těhotná Gal Godot (38) ve sněhobílém modelu Givenchy ve zkrácené délce.

Našli se ale i tací, kteří si i v ročníku s absencí diváků, novinářů a fotografů nechtějí nechat ujít příležitost vyzdobit se vysokou krejčovinou. Mezi ty parádivé patří například Anya Taylor-Joy. Čtyřiadvacetiletá herečka si převzala zlatou sošku v na míru šité couture róbě Dior ze zeleného lurexu. Šaty v barvě smaragdu s pláštěm se rodily ve věhlasném francouzském módním domě neskutečných tři sta hodin a jejich realizaci měla na svědomí módní ředitelka svatostánku módy Maria Grazia Chiuri. Inspirace vrchního dílu s hlubokým výstřihem a protnutím subtilním páskem pochází z kolekce podzim a zima 2018/2019.

Aby byl vzhled dokonalý, zdobily herečku šperky Dior v hodnotě přesahující milión dolarů včetně náušnic s 18 karátovými diamanty.

„Tímto lookem jsem doslova posedlá. Jsem velmi vděčná za to, co pro mě vytvořili. Cítila jsem v tomto modelu obrovskou sílu. Zejména se mi líbila zelená barva šatů, která je tak důležitá pro mé postavy Beth, Emmy, ale i pro mě samotnou,“ říká Anya Taylor-Joy, která byla nominovaná za roli Emmy ve stejnojmenném snímku a za ztvárnění Beth Harmon v oceňovaném seriálu Dámský gambit nominaci proměnila v kategorii Nejlepší ženský herecký výkon.

Reklama

Další články

Načítám