Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Poznali jste tuhle brunetku? Pokud ne, tak vězte, že jde o představitelku hlavní hrdinky filmu Wonder Woman, dvaatřicetiletou izraelskou herečku Gal Gadot. Je ale fakt, že na letišti v Los Angeles, kde fotka vznikla, působila mimořádně nenápadně.

Stačilo jí k tomu málo, jen obyčejné triko, šedé tepláky, kšiltovka, pleť bez nalíčení. Gadot zatím ještě nepatří k notoricky známým tvářím (což ale nemusí být vždycky na škodu), je však na nejlepší cestě k tomu se jí stát. Na nedávném Comic-Conu v San Diegu bylo oficiálně oznámeno to, o čem se dlouho šuškalo, totiž že snímek se dočká ‚dvojky‘. „Udělala jsem Wonder Woman. A teď chci udělat Wonder Woman 2. Je to krásný příběh, správný čas jej vyprávět a s lidmi, které mám ráda,“ říká režisérka Patty Jenkins.

Gal Gadot si zahrála také v Rychle a zběsile a z filmů s komiksovým námětem ještě v Batman vs. Superman: Úsvit spravedlnosti a v Lize spravedlnosti. Ještě předtím, než se vrhla do hereckých vod, vyhrála titul Miss Izrael (2004) a také vykonala službu v armádě. Zajímavostí je i to, že Wonder Woman dotáčela v době, kdy čekala nyní čtyřměsíční dceru Mayu. S manželem, izraelským developerem Yaronem Versanem, má ještě pětiletou Almu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám