Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

17. listopadu to bude rok, co podlehl infarktu manžel Milady Karasové (72), hrabě Michal Dujka. Milada přišla o milovaného muže, se kterým žila dlouhých 27 let. "Nejde to, aby to přebolelo. Jen s přibývajícími dny se to zklidňuje. Ale nepřebolí to, to tak je," řekla Super.cz Milada, která se po dlouhé době objevila ve společnosti.

Nad vodou ji drží hlavně rodina. "Dcera sem lítá, já lítám za ní, společně jsme byly na dovolených. Hodně cestuju, říkám tomu, že utíkám sama před sebou. A můj pejsek mě drží nad vodou. A také povinnosti a to, že člověk musí jít dál, že mám povinnost život žít vůči rodině," upřesnila žena, která pro modeling objevila Evu Herzigovou (51), Terezu Maxovou (52) nebo Simonu Krainovou (51).

Zůstala bydlet v domě, kde spolu žili. "Zůstala jsem doma, vím, že manžel to měl rád, nechci to opouštět, já ho tam mám pořád, povídám si s ním a je nám dobře," dodala bývalá československá modelka.

Reklama

Další články

Načítám