Hlavní obsah
Článek

Herečka Veronika Žilková (62) teprve před pár dny přiznala, že opět randí. Během rozvodového řízení s manželem Martinem Stropnickým (67), který se s ní rozešel mailem, potkala muže, s nímž je jí dobře. Muzikanta Josefa Holomáče, bývalého basáka kapely Argema.

Nyní se herečka rozhodla, že Pepu vezme do pomyslné "jámy lvové", tedy mezi média. Vybrala ovšem komornější akci. Na premiéru v kinech se totiž chystá film Spolu, v němž herečka ztvárňuje hlavní roli maminky autistického chlapce.

Veronika s Pepou dorazila už na promítání. "Jsme spolu, tak jsme šli na film Spolu. Není co tajit," řekla Super.cz Veronika. Jen pár minut nato se ale ukázalo, že její nový vztah má háček. Její nový partner Josef Holomáč je totiž ženatý.

Super.cz se totiž ozvala manželka rockera. "Pan Holomáč není přítelem paní Žilkové, nýbrž její dočasný milenec, jelikož je ženatý a rozvádět se kvůli ní rozhodně nehodlá," napsala Super.cz Martina Holomáčová.

"Paní Žilková by se nad svým chováním měla také zamyslet. Je mi moc líto, že se s ní manžel rozešel, ale ona nakonec dělá to samé, rozvrací dosud fungující manželství. I když jsem o jejich vztahu měla již nějakou dobu podezření, stále jsem věřila, že jde o vztah pouze přátelský," napsala Super.cz Holomáčová.

Dle svých slov má z ostudy kabát. "Navíc jsem ani nebyla předem informována o tom, že paní Žilková hodlá tento vztah mediálně zveřejnit. Jistě tedy pochopíte, že to byl pro mě šok se takovouhle věc dozvědět z médií a od svých přátel a mé rodiny. Způsobila mi tím veřejnou ostudu a ponížení nejen v osobním, ale i pracovním životě," dodala rázně manželka Josefa Holomáče.

Reklama

Další články

Načítám