Hlavní obsah
Článek

Příští rok v květnu oslaví Iveta Vítová (40) 40. narozeniny a stále je vyhledávanou modelkou na přehlídkových molech. Na přehlídce Osmanyho Laffity byla služebně nejstarší kráskou a vypadala skvěle. Tedy až na zrzavou paruku, která na ni zbyla.

"Pamatuji si, když mi bylo dvacet a říkala jsem si, proč holky ve čtyřiceti neumí stárnout a nenajdou si místo jinde. Mají rodiny, děti, proč na to molo lezou. Tak mně bude 40 let v květnu, a pokud mě někdo nesejme z mola a bude mě někdo chtít, tak budu chodit. Já si to užívám, mám vycházky," řekla Super.cz s úsměvem Iveta Vítová.

Všechny modelky vyfasovaly ofinu v barvě svých vlasů. Na Ivetu zbyla zrzavá, přišla pozdě. "Já bych to upravila. Byla jsem tady první, pak jsem si odskočila a nepospíchala zpět, protože vizážista Sasha Isar mi řekl, že každá budeme mít jinou barvu ofiny. A ta každá jsem jenom já. Asi to mám za zásluhy. Alespoň vím, že zrzavá ke mně nejde a že do ní nikdy nepůjdu," směje se Vítová.

V minulosti už ofinu měla. "Měla jsem období ofiny a zase jsem zjistila, že to je špatně. Zas budu klasická blondýna. Do šedesáti. Jen doufám, že do šedesáti nebudu pořád na tom mole," dodala.

Líbí se vám Iveta Vítová se zrzavou ofinou?
Ano
22,6 %
Ne
77,4 %
Celkem hlasovalo 9219 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám