Hlavní obsah
Článek

Tohle nikdo nečekal. Před šesti týdny se Karlosi Vémolovi (38) a jeho partnerce Lele Ceterové (34) narodil syn Rocky a nyní zápasník ohlásil rozchod. Karlos oznámil oficiální ukončení vztahu s matkou svých dvou dětí a obvinil ji z nevěry.

"Přišel jsem na to, že má Lela poměr s jiným frajerem, ještě horší je to, že to byl můj dobrý kamarád," řekl Vémola.

Přišlo mu prý zvláštní, odkud má Lela drahé šperky. Údajně mu tvrdila, že ze svých výdělků na Instagramu.

"Lela má na sobě diamantové prsteny a náhrdelníky. A já si říkal, kde na to všechno bere. Já na to teď nemám, nezápasím. Bylo mi to divný. A zjistil jsem, že to má všechno od mého kamaráda, se kterým má poměr. Bohužel Lela neví, že ty peníze má její milenec od své velmi bohaté manželky," tvrdí Karlos.

S kamarádem, kterého obvinil z poměru s Lelou, si to vyřídil. "Dostal dvě facky, ne za to, že spí s mojí ženou, ale za to, že je prase, že si hraje na kamaráda. Asi jsem to měl řešit s chladnou hlavou a omluvit se mu. Tímto se omlouvám," vzkázal zápasník MMA.

"Lelu a děti nesmírně miluju. Budu se snažit pomoci, ať bude chtít jít kamkoli. Mrzí mě to kvůli našim dětem, přeju si, abych tady nemusel být sám v dětském pokoji," dodal.

Není to první rozchod slavného páru. Nevěra se řešila už v roce 2020, tehdy si měl užívat Karlos. Lela sbalila kufry a odstěhovala se zpět na Slovensko. Po několika měsících dala Karlosovi druhou šanci a vypadalo to na happy end. Loni se pár zasnoubil a před šesti týdny do rodiny po dceři Lili přibyl syn Rocky. Bohužel je nyní velké lásce konec. Otázkou je, zda natrvalo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám