Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Eva Perkausová (30) si pro letošní zimní dovolenou v teple vybrala exotický ostrov Mauricius. A jako pozdrav do Česka poslala hodně povedenou fotku. Se snoubencem Ivanem ukázali náročnou pózu, kterou zvládají gymnasti, profesionální artisti nebo vymakané fitnessky.

Eva se vzepřela o partnerova stehna, Ivan ji drží jen za ramena a zbytek těla už je ve vzduchu. Moderátorka se v dětství hodně věnovala sportu, především baletu a gymnastice. A je to znát! Sílu má obrovskou. "Pózu jsme netrénovali, byl to spontánní nápad a vyšel. Bála jsem se, že se převrátím a spadnu na hlavu, ale spoléhala jsem na kvalitní podporu," řekla Super.cz Perkausová.

Loni začátkem února Evě a Ivanovi dovolená nevyšla podle plánu, protože se kvůli pozitivnímu testu na covid nemohli z Malediv vrátit domů a na ostrově je čekala desetidenní karanténa. Na Mauriciu je snad nic podobného nečeká.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám