Hlavní obsah
Článek

Bývalá atletická hvězda, výškař Tomáš Janků, s manželkou Kateřinou Baďurovou přišli loni v říjnu o svoji milovanou kobylku Indie. Byla zastřelena kuší a neznámý pachatel jí uřízl ucho a vypíchl oko. Manželé s dětmi se poté vyjádřili, že byla členem rodiny a byli na ni velice fixovaní oni i jejich děti. "Nikdy nepřestanu toho grázla hledat," řekl poté Janků, který byl do loňského roku ředitelem Českého atletického svazu.

Bohužel pachatele stále nemají. "Hledání je složitý. Možná se to nikdy nepodaří. To neznamená, že by takovýmhle grázlům měly tyto věci procházet. My stále hledáme. Jestli se to podaří, to nikdo neví," řekl Super.cz Janků.

"Spoléhali jsme na policii, ta se zatím moc nepochlapila, přestože jsme jim dávali dost zásadní informace. V současné době nevíme, v jaké fázi vyšetřování je. Doufáme, že na tom stále pracují," věří bývalý atlet.

"Přišli jsme o jednoho člena rodiny," dodává i dnes smutně Tomáš, který si nedokáže představit, že někdo dokáže něco takového udělat. "Pro mě to je signál, že jsou kolem nás lidi, kteří tady zbytečně dýchají vzduch," dodal na představení olympijské kolekce hodinek.

Reklama

Další články

Načítám