Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přítelkyně hokejové legendy Jaromíra Jágra (52), modelka Dominika Branišová (29) má za sebou drsnou hladovku. Jak sama říká, letní dovolené se na jejím těle podepsaly a bylo potřeba zahájit očistu těla. Rozhodně ale nenabádá k hazardování se zdravím, tvrdí, že vše má svá přísná pravidla.

"Žádné jídlo, pouze čistá voda a bylinkové čaje. Téměř měsíc v kuse jsem byla v zahraničí, kde samozřejmě ne vždy je možnost a chuť dodržovat životosprávu tak, jak by si člověk představoval. Proto jsem se rozhodla si dát očistu jak těla, tak i hlavy,“ rozepsala se o dvoudenním půstu na sociální síti Dominika, která si na dovolených dopřávala pizzu nebo zmrzlinu.

"Je neuvěřitelné, jak je lidské tělo přizpůsobivé. Nejhorší je moment, kdy tělu dojdou cukry a musí začít brát energii z tuků. Pak už je to alespoň pro mě celkem pohoda. Hlad zmizí, mám spoustu energie a čistou hlavu. Vše má svá pravidla. A i následný jídelníček je důležitý, aby si člověk spíše neublížil,“ dodala Dominika, která má půst za sebou a nyní se pomalu vrací ke zdravé stravě.

Reklama

Další články

Načítám