Hlavní obsah
Článek

Karlos Terminátor Vémola (38) a Lela Ceterová (34) měli naplánovanou velkolepou veselku, ze které bohužel dočasně sešlo.

"Chceme, aby na naši svatbu nikdy nikdo nezapomněl. Bude to nezapomenutelný zážitek nejen pro nás, ale i pro hosty. Máme pro ně velká překvapení," řekla Super.cz ještě na začátku června Lela.

Nyní je svatba zrušena, letos se Karlos a Lela brát nebudou. Důvod? Rizikové těhotenství Lely a Karlosova operace utrženého tricepsu a následná rekonvalescence. Zápasníka navíc zřejmě čekají ještě další dva zákroky.

"Ano, odložili jsme svatbu. Mého muže ještě čekají operace, já mám rizikové těhotenství a svatbu bychom si neužili, jak bychom chtěli. Proto jsme se dohodli, že ji přeložíme. Pro nás je velmi důležité magické datum našeho seznámení, proto jsme to přeložili až na další rok," vysvětlila Lela.

V přesunutí termínu našla i pozitiva. "Narodí se nám miminko, budeme tam už čtyři a já po těhotenství krásně zhubnu. Hlavní je, abychom byli všichni zdraví a pak si to s velkou parádou všichni užijeme," dodala modelka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám